СПЕЦИАЛИЗИРАНО ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ВЪВЕЖДАНЕ НА PEFC СТАНДАРТИ ЗА ГОРСКА СЕРТИФИКАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ

Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ организира специализирано информационно събитие, относно въвеждане на PEFC стандарти за горска сертификация в България. Събитието се организира съвместно с Съветът за устойчиво управление и сертификация на горите в България (СУУСГБ / PEFC България).

Уважаеми дами и господа,

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на специализирано информационно събитие, което се организира от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“

на 30 януари 2020 г. (четвъртък) от 13:30 часа в сградата на ИА БСА

(адрес: град София, бул. „Д-р Г. М. Димитров“ № 52А, Конферентна зала, ет. 1),

относно въвеждане на PEFC стандарти за горска сертификация в България. Събитието се организира съвместно със Съветът за устойчиво управление и сертификация на горите в България (СУУСГБ / PEFC България).

В информационното събитие участие ще вземат представители на ръководството на ИА БСА, инж. Антоний Стефанов – Председател на PEFC България; чуждестранните експерти Remi Sournia, PEFC International Женева (Швейцария); Miha Koprivnikar, PEFC Словения; Hubert Palus, PEFC Словакия; чуждестранни вносители на дървесина Австрия – Mondi group, Schweighoffer, Германия, Турция и/или др.).

Покана за събитието можете да изтеглите от ТУК:

Програма на събитието можете да изтеглите от ТУК:

Официален език на събитието е български.

Въпроси, свързани с темата на информационното събитие могат да бъдат изпращани и предварително на e-mail: project_opic@nab-bas.bg.

Специализираното информационно събитие се организира по проект BG16RFOP002-2.008-0001 „Повишаване ефективността и ефикасността на услугите, предоставяни на българските предприятия в областта на акредитацията“, по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020 г. Главна цел е повишаването  на информираността за ползите от акредитация и поддържане квалификацията на лицата участващи в процеса по акредитация, поддържане на експертизата и нивото на познаване на спецификата и дейността по акредитация на ИА БСА от лица и организации, органи за оценка на съответствието /ООС/, пряко ангажирани с процеса по акредитация.

За повече информация:

Даниела Михайлова – старши експерт, ИА БСА

Тел: 0888214167, e-mail: project_opic@nab-bas.bg

Зорница Желева – координатор - събития

e-mail: info@a1comm.org

24.01.2020г.