ПОКАНА ДО ВСИЧКИ ОРГАНИ ЗА ОЦЕНКА НА СЪОТВЕТСТВИЕТО (ООС) И ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТРАНИ

С огромно удоволствие Ви каним да се присъедините към единствената по рода си магистърска програма „Акредитация и оценка на съответствието“, създадена съвместно от Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ (ИА БСА).

Тази иновативна и интердисциплинарна специалност предоставя ценни знания и практически умения в сферата на акредитацията и оценката на съответствието, които са изключително актуални и необходими за съвременната икономика. Чрез съвременни методи на преподаване и с участието на водещи специалисти от бранша, програмата осигурява качествено обучение и достъп до уникален опит в тази област.

Присъединявайки се към програмата, Вашата организация ще получи възможността да изгради още по-квалифициран екип, който да отговаря на най-високите стандарти за компетентност. Завършилите програмата икономисти ще бъдат готови да допринесат за развитието и усъвършенстването на Вашата дейност в сферата на оценката на съответствието и акредитацията.

Това е възможност за бъдещо партньорство между Вашата организация и водещи специалисти в икономическите и регулаторни структури, както и за изграждане на още по-успешна и перспективна кариера за служителите Ви.

Повече информация за програмата и процеса на кандидатстване (възможен и изцяло онлайн) можете да откриете на официалния сайт на УНСС.

С уважение,

Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“