НОВА РЕВИЗИЯ НА ПРОЦЕДУРА ЗА АКРЕДИТАЦИЯ НА ИА БСА BAS QR 2. НОВИ РЕВИЗИИ НА НЯКОИ ОТ ДРУГИТЕ ОСНОВНИ ПРОЦЕДУРИ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ “БЪЛГАРСКА СЛУЖБА ЗА АКРЕДИТАЦИЯ”

Поради повишения интерес от страна на заинтересованите лица Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ организира специализирано информационно събитие, на което ще бъде предоставена актуална информация за новите ревизии на документите на ИА БСА

Уважаеми дами и господа,

Имаме удоволствието да Ви поканим на специализирано информационно събитие, което се организира от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“

на 6 февруари 2020г. (четвъртък) от 14:00 в сградата на ИА БСА

(адрес: град София, бул. „Д-р Г. М. Димитров“ № 52А, Конферентна зала, ет. 1), на което ще бъде предоставена актуална информация за новите ревизии на документите на ИА БСА.

В информационното събитие участие ще вземат представители на ръководството на ИА БСА.

Въпроси, свързани с темата на информационното събитие могат да бъдат изпращани и предварително на e-mail: project_opic@nab-bas.bg.

Специализираното информационно събитие се организира по проект BG16RFOP002-2.008-0001 „Повишаване ефективността и ефикасността на услугите, предоставяни на българските предприятия в областта на акредитацията“, по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020 г. Главна цел е повишаването  на информираността за ползите от акредитация и поддържане квалификацията на лицата участващи в процеса по акредитация, поддържане на експертизата и нивото на познаване на спецификата и дейността по акредитация на ИА БСА от лица и организации, органи за оценка на съответствието /ООС/, пряко ангажирани с процеса по акредитация.

Покана за събитието може да изтеглите от ТУК:

Програма на събитието може да изтеглите от ТУК:

 

За повече информация:

Даниела Михайлова – старши експерт, ИА БСА

Тел: 0888214167, e-mail: project_opic@nab-bas.bg

Зорница Желева – координатор - събития

Тел: 0884 906 045, e-mail: info@a1comm.org

27.01.2020г.