Мерки, предприети от ИА БСА за ограничаване на заразата с COVID 19

Мерки, предприети от ИА БСА за ограничаване на заразата с COVID 19, във връзка с обявеното извънредно положение в цялата страна

Уважаеми дами и господа,

Във връзка с обявеното извънредно положение в цялата страна, като част от мерките за ограничаване на заразата с COVID 19 и въведените мерки по препоръки на Националния оперативен щаб за предотвратяване разпространяването му, кореспонденцията с ИА БСА ще се осъществява чрез куриерски услуги на хартиен носител или чрез официалната електронна поща.

На 16.03.2020 г. на сайта на ИА БСА е публикувана „Информация за граждани“ с указания за стъпките, които следва да се предприемат от гражданите, за да получат административна услуга, предоставяна от ИА БСА и/или да се подаде/получи съответен документ (линк: http://www.nab-bas.bg/bg/news/--16%2003%202020 ).

Всички планирани оценки на място до обявения срок на извънредното положение, 13 април 2020 г. се отменят.

За процедурите, които изтичат в този срок или за неотложни оценки на място ИА БСА ще предостави допълнителни указания за предстоящите действия за всяка конкретна процедура.

На 16.03.2020 г. на служителите на ИА БСА са дадени указания, които следва да се спазват, за да бъде осигурена непрекъсваемостта на работните процеси и същевременно да бъде опазено нашето и на гражданите здраве.

Препоръчваме на гражданите да използват алтернативни начини за кореспонденция с администрацията, без явяване лично, като телефон, електронна поща, факс, пощенски пратки и други подобни.

ИА БСА използва алтернативни методи за уведомяване на гражданите, заявили административна услуга, като телефон, електронна поща, факс, пощенски пратки и чрез интернет страницата на БСА, включително и по електронен път.

За допълнителна информация моля следете Рубрика „Новини“ или се свържете с нас чрез официалния e-mail: office@nab-bas.bg.

Моля запазете спокойствие, нека бъдем отговорни, дисциплинирани и социално ангажирани!!!