ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРАЖДАНИТЕ

Във връзка с въведените допълнителни мерки по препоръки на Националния оперативен щаб за предотвратяване разпространяването на COVID 19 в административните структури на страната, Ви уведомяваме за стъпките, които следва да направите, за да получите административна услуга, предоставяна от ИА БСА за да подадете/получите съответен документ

Уважаеми госпожи и господа,

Във връзка с въведените допълнителни мерки по препоръки на Националния оперативен щаб за предотвратяване разпространяването на COVID 19 в административните структури на страната, Ви уведомяваме за стъпките, които следва да направите, за да получите административна услуга, предоставяна от ИА БСА да подадете/получите съответен документ:

1. Приоритетно да се използват електронни административни услуги.

2. Уверете се, че нямате грипоподобни симптоми, спазвайте висока лична хигиена и по възможност носете предпазни средства.

3. Използвайте алтернативни методи за заявяване и получаване на заявената от Вас услуга, например чрез писмо или по електронна поща или използвайте електронни услуги.

4. Използвайте алтернативни методи за проследяване на вашата преписка – чрез телефон, електронна поща.

5. Ако няма наложителна причина да подадете/получите/ документ или заявите и получите административна услуга точно в този момент – отложете посещението в сградата на БСА.

6. При струпване на граждани в местата за подаване/получаване на документи изчакайте реда си като осигурите не по-малко от 1 метър между вас и останалите граждани на опашката.

7. Използвайте осигурените дезинфектанти преди подаване/получаване на документите.

При наличие на опашка или струпване на повече граждани, моля запазете спокойствие, нека сме отговорни, дисциплинирани и социално ангажирани!!!

 

16.03.2020 г.